Het evolueren van het communicatie in uw directiekamer. Zaken die dezelfde grote invloed hebben bij de bedrijfsprestaties | Virtual boardroom

Het bedrijfscultuur bepaling de allernieuwste jaren centraal. Schandalen, variërend van valsspelen tot overheidsnormen, tot mishandeling van klanten om onrealistische prestatiedoelen te bereiken, zelfs doordringende seksuele intimidatie, vult de krantenkoppen. In de nasleep van dergelijke crises blijven aandeelhouders, regelgevers, werknemers, klanten en anderen vaak aanvragen “waar was het bestuur? ” Bestuurders zien een risico’s die een slechte cultuur moet brengen, en herkennen hoe een sterke, gezonde cultuur een handelsbedrijf meer karaf maken waardevol en veerkrachtig. Maar de cultuur met een handelsbedrijf kan moeilijk te inschatten zijn, tevens voor degenen die daar elke etmaal werken. Het is zelfs nog moeilijker voordat bestuurders, die slechts beslist handvol weleens per tijdsperiode bij het handelsbedrijf aanwezig is voor bestuursvergaderingen. Tijdens dat bijeenkomsten hebben directeuren heel vaak contact met dezelfde kleine groep leidinggevenden op hoog niveau, waardoor hun visie op het bredere bedrijf wordt begrensd. Dus hoe gaan regisseurs om aan het begrijpen en waarderen van cultuur? Wat nog belangrijker ben, krijgen ze het juist? Het is eventueel niet verrassend dat vrijwel tweederde (64%) van de directeuren zegt te vertrouwen op hun buikgevoel met hun interacties met het management vanwege de cultuur te evalueren, hoewel veel minder regisseurs (32%) zeggen dat de een van de meest bruikbare benaderingen is. Wat vinden directeuren eigenlijk nuttig? Horen met werknemers. Bovenaan de lijst met de handigste statistieken voor de evalueren betreffende cultuur staan de enquête-resultaten van werknemersbetrokkenheid, de debriefs van de exitgesprek plus 360-graden feedbackresultaten voor leidinggevenden. Na dezelfde bedrijfscrisis, kan het redelijk snel zijn door te bekijken hoe bepaalde factoren gerelateerd aan cultuur hebben bijgedragen aan de ellende. Het moeilijkste is vanwege problemen vroegtijdig op bij sporen en te verhelpen voordat ze een crisis belanden. Onze visie is datgene bestuurders:

board software

  • Dring aan op kwalitatieve en kwantitatieve statistieken waarmee jij de cultuur van uw handelsbedrijf onder de knie moet gaan krijgen. Een exacte statistieken die nuttig zullen is, zullen zelfs op zekere hoogte, afhankelijk van het bedrijf, variëren. En u zijn soms board-room.nl geen statistieken die het management al rapporteert bij het bestuur. Neem een bredere kijk op enigszins enig kennis kan opleveren en zorg ervoor dat de management beslist effectief dashboard gebruikt om informatie erbij communiceren.
  • Ontmoet verschillende medewerkers dan alleen senior executives. Senior executives beheersen de raad van bestuur een mening geven over de toon aan de top, toch het is ook cruciaal om te zien hoe meerdere werknemers u bedrijf plus hun eigen rollen bekijken. Ze beheersen waardevolle perspectieven bieden bij het executive team plus op zowel de ‘mood in the middle’ als de ‘buzz at bottom’.
  • Verbind de stippen tussen de statistieken die u krijgt en wat u hoort, om erbij zien of de verhalen consistent bestaan. Soms liggen de echte problemen onder wat leidinggevenden en werknemers zeggen plus wat het gegevens toestaan zien. Zoek naar plus verken eventuele inconsistenties medio de twee.
  • U moet er zorg voor dragen dat cultuur een vast onderwerp is op een agenda met de raad. Door het onderwerp een terugkerend gesprek erbij maken, zorgt het ervoor dat de voor mensen top of mind blijft. En het benadrukt het waarde deze het bestuur aan een bedrijfscultuur hecht.
  • Maak van cultuur een discussie op u volledige bord. Veel bedrijven wijzen segmenten van cultuurtoezicht toe betreffende verschillende commissies. De auditcommissie hoort mogelijk iets aangaande ethiek en compliance, onderhand de compensatiecommissie zich richt op doelstellingen en feest van u compensatieplan. Zelfs bij de splitsing dienen het bredere onderwerp betreffende de cultuur terugkomen op de agenda van de volledige raad.

De verkeerde bedrijfscultuur karaf reële risico’s voor dezelfde bedrijf opleveren, of u nu gaan om risicobeheer, werknemersbetrokkenheid of bedrijfsprestaties. Wat is volgens bestuurders de oorzaak van problemen in de cultuur? Over het algemeen filosoferen regisseurs dat de meest kritische componenten voor dezelfde gezonde cultuur de toon aan het bovenkant en de ‘gemoedstoestand in het midden’ is. Een aanzienlijke meerderheid (87%) is het ermee ooit dat dezelfde ongepaste toon van de executive team bijdraagt bij problemen aan bedrijfscultuur. Toch het is niet alleen het C-suite deze een rol speelt; 79% zegt dat de toon van u middenmanagement dezelfde bijdrage geeft. Zesenzestig procent (66%) zijn het erover eens datgene gebrek aan communicatie en transparantie van het management ook beslist rol speelt in cultuurproblemen. Verder zegt bijna driekwart van de bestuurders (74%) dat beslist te grote focus bij kortetermijnresultaten bijdraagt aan problemen met een bedrijfscultuur. En als we kijken naar de eventuele verzakkingen bronnen betreffende kortetermijndruk, later zegt voordelig 60% betreffende de directeuren dat institutionele beleggers erbij veel aandacht besteden betreffende de prestaties van de aandelen met de korte termijn. Dit focus met kortetermijnprestaties en het belanden van prestatiedoelen in compensatieplannen kan eveneens bij bureaus tot beroerd gedrag leiden. Tweederde (67%) van een directeuren zegt dat ineffectieve compensatieplannen leiden tot ellende met het cultuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *